Autorii acestor amintiri personale au fost colegi și prieteni la începutul carierei noastre, în anii de formare profesională și totodată cei mai buni ani din tinerețe. Desigur, de atunci drumurile noastre ale fiecăruia ne-au separat, dar ne-am gîndit să păstrăm ce ne leagă, și mai ales amintirea eforturilor din laboratoarele de telefonie de la început.

Ceea ce s-a numit în acei ani ICPTc s-a transformat după 1989 în INSCC. Cercetări în comunicații continuă la Politehnica din București. Sperăm aceste amintiri să contribuie la imaginea începuturilor Institutului. O istorie scrisă de cei doi directori  ai ICPTc şi respectiv INSCC se găsește la http://www.atic.org.ro/ktml2/files/uploads/Com_Stanciulescu.pdf

1200px-RO_B_Politehnica_university_rectorate

Clădirea rectoratului Universităţii Politehnica din București

Această sită cu amintirile noastre personale este construita cu tehnologia open source WordPress (https://wordpress.org). Firma WordPress.com menţine site-ul, domain name amtiniridinicptc.org precum și actualizarea automată a softului. Vedeți și https://ro.wikipedia.org/wiki/WordPress.

Acest site este de natură strict necomercială. Autorii acestui site își rezervă dreptul asupra conținutului cât și dreptul de a îmbunătăți acest site cu timpul. Preluarea acestui conținut este permis numai în scopuri necomerciale.

Vă rugăm să ne trimiteţi observaţii despre site la henry.sinnreich@gmail.com

Ultima editare în 20 Martie 2016.